Inbraakbeveiliging voor Kantoor of Kantorencomplex

 
inbraakbeveiliging voor kantoor(complex)

Waarom Inbraakbeveiliging voor Kantoor of Kantorencomplex


Wij begrijpen als geen ander dat, of het nu gaat om één kantoor of een groot kantorencomplex, dat het veiligstellen van bedrijfsgegevens in uw kantoorpand van levensbelang is voor de continuering van uw onderneming.

Inbraakbeveiliging is daarom een prioriteit om u veilig te voelen en Citadel Beveiliging B.V. is hierin uw perfecte partner. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij een alarminstallatie leveren van de hoogste kwaliteit aangepast aan uw situatie.

 

Beveiliging heeft zeker een preventieve werking

 

 

 
Toegangscontrolle via een passysteemToegangscontrole via een passysteem.

Toegangscontrole

U kunt uw kantoorpand voorzien van toegangscontrole die u geheel zelf kunt beheren. U kunt uw personeel bijvoorbeeld alleen toegang geven tot hun eigen afdeling. Ook kan het toegangscontrolesysteem gebruikt worden voor tijdscontrole.

Camera toezicht kantoor of kantoorcomplexCamera toezicht en bewaking met camerasysteem

Camerasysteem

Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u of de meldkamer bij een inbraak deze direct verifiren voor de politie.


hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

de meldkamerMeldkamer.

Meldkamer

Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

OBedieningspaneel alarminstallatie

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP.

Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

Videopresentatie bedieningspaneel

Videopresentatie bedieningspaneel
 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op