Camerasysteem voor Vereniging van Eigenaren VvE

 
Vereniging van Eigenaren (VvE) camerabewaking en inbraakbeveiliging

Waarom een camerasysteem voor VvE


Wij krijgen steeds vaker aanvragen vanuit bewoners van een Appartementencomplex binnen een VVE voor het plaatsen van cameratoezicht. Vanwege de steeds meer dreigende vorm die criminelen aannemen bij woning overvallen en het leeghalen van de garageboxen en het vernielen van auto's , motoren , scooters en opstal.

Een VVE bouwt gezamenlijk een reservefonds op voor onderhoud aan het pand. De levensduur van het pand is gegarandeerd en de kosten worden zoveel mogelijk stabiel gehouden. Echter inbraak, overvallen, vandalisme, en vuil/urine is een grote ergernis waarvan het onderhoud/schade niet gedekt zal zijn door verzekering, zeker niet bij herhaling.

 

Camera's hebben een preventieve werking
 

Camera projectering

Bij projectering van camera's wordt rekening gehouden met de doelstelling van het systeem en wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera's kunnen bijvoorbeeld worden toegepast om overzicht over een bepaald gebied te verkrijgen of men kan zien wie er bij de voordeur binnen komt.

Opslag camerabeelden

Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van beelden biedt Citadel Beveiliging een groot scala aan mogelijkheden.

Soorten camera's

Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken.

Zonde, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera's en megapixel camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera's leveren wel beelden die veel scherper en dus duidelijker zijn dan beelden van traditionele analoge bewakingscamera's. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten megapixel camerabeveiliging systemen, zoals bijvoorbeeld HD-CVI met 4 megapixel beveiligingscamera's en IP cameras tot 12 megapixels aan toe.

Camera beveiliging in de nacht

Camerabeveiliging kunt u overdag, maar ook 's nachts toepassen. Alle camera's met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. Nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog kleurenbeelden weer. 

 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op