Inbraakbeveiliging voor Vakantiewoning Caravan Chalet

 
inbraakbeveiliging voor vakantiewoning of chalet

Waarom Inbraakbeveiliging voor Vakantiewoning of Chalet


U kunt niet altijd aanwezig zijn bij uw vakantiewoning, chalet, (sta) caravan of boot. Om deze te beschermen tegen de risicos van inbraak, diefstal of brand is het verstandig een goede beveiliging aan te schaffen.


Beveiliging heeft zeker een preventieve werking

 

 

Bedraad of draadloos alarmsysteem

Wij bieden een volledig draadloos alarminstallatie aan, dat is ontworpen voor de particuliere en klein zakelijke markt. Met de uitgebreide APP heeft u direct controle over het bedienen van het alarm, eventueel ondersteund door visuele verificatie.

De draadloze detector/camera stuurt u real-time fotos waar u ook bent. Zo kunt u direct zien of er daadwerkelijk iets aan de hand is en bespaart u kostbare middelen en tijd. Zodra het systeem wordt ingeschakeld, activeert de camera automatisch bij een alarmmelding en neemt een aantal foto's. De gebruiker kan ook op eigen verzoek beelden opvragen om zich van een situatie op de hoogte te stellen.

hang en sluitwerkHang- en sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

U wilt zich ook veilig voelen in uw eigen vakantiewoning of chalet? Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.

de meldkamerMeldkamer.

Meldkamer

Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

OBedieningspaneel alarminstallatie

Op maat gemaakt

Onze beveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie, eisen en wensen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze eigen vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

OBedieningspaneel alarminstallatie

Bedieningsgemak

De installaties kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het inbraaksignaleringssysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP.

Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksignaleringssysteem ook op een Smartphone te ontvangen.

Videopresentatie bedieningspaneel

Videopresentatie bedieningspaneel
 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op