Camerasysteem voor Agrarisch bedrijf of manege

 
Camerasysteem voor agrarisch bedrijf of manege

Waarom een camerasysteem voor Agrarisch bedrijf of Manege


Voor boeren is een camerasysteem uiterst handig. Een boer wil graag zicht wil hebben op zijn vee omdat een koe moet bevallen of om te zien of alles goed gaat bij de melkrobot. Er zijn natuurlijk een tal van redenen te bedenken waarom een agrarisch bedrijf camera's wil installeren in en rondom de koeienstal.

Een boer moet soms uit bed om te kijken wat er gebeurt in de stal. Het is daarom erg handig als hij of zij even op de mobiel, tablet of computer kan kijken wat er gaande is. Uiteindelijk draait het allemaal om veiligheid en controle. Wanneer er camera's aanwezig zijn is het voor inbrekers minder aantrekkelijk om op bezoek te komen.

Bij bedrijven buitenaf, zoals agrarische bedrijven, wordt vaak gestolen. Met een camerasysteem is het mogelijk daders in beeld te krijgen.

Camera's hebben een preventieve werking

 

Camera projectering

Bij projectering van camera's wordt rekening gehouden met de doelstelling van het systeem en wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera's kunnen bijvoorbeeld worden toegepast om overzicht over een bepaald gebied te verkrijgen of men kan zien wie er op het terrein komt.

Opslag camerabeelden

Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van beelden biedt Citadel Beveiliging een groot scala aan mogelijkheden.

Soorten camera's

Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken.

Zonde, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera's en megapixel camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera's leveren wel beelden die veel scherper en dus duidelijker zijn dan beelden van traditionele analoge bewakingscamera's. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten megapixel camerabeveiliging systemen, zoals bijvoorbeeld HD-CVI met 4 megapixel beveiligingscamera's en IP cameras tot 12 megapixels aan toe.

Camera beveiliging in de nacht

Camerabeveiliging kunt u overdag, maar ook 's nachts toepassen. Alle camera's met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. Nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog kleurenbeelden weer. 

Contact

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op